Vapaa viikonloppu ja treffit

Eipä ole pitkään aikaan tullut kirjoiteltua yhtään mitään, eikä se edes haittaa. On pitänyt kiirettä muualla ja kerkeän kyllä kirjoitella vielä paljon. Tänään kuitenkin tuntuu siltä että voisin kirjoittaa muutaman rivin. Asiaa ei varsinaisesti ole kovinkaan paljoa, tai siis on, mutta aikaa niiden avaamiseen ei ole. 

Kohta pitää valmistautua treffipäivään ja lähteä sitä viettämään. Tiedossa on shoppailua, skumppaa, illallinen ja drinkkejä. Kaikkea sitä mistä me pidämme ja mitä tässä hetkessä tarvitsemme. Saamme rauhassa kävellä stadissa ja nauttia vapaasta viikonlopusta, aivan kuten häämatkallakin. Silloinkin halusimme vain kävellä kaupungilla ja käydä ostoksilla. Hauska ajatella että jo silloin ajatuksemme kohtasivat niin hyvin ja tämä on yksi niistä asioista joka meitä yhdistää. Tästä tulee hyvä päivä jota ei pieni Mauri-myrskykään haittaa. 

Hauskaa viikonloppua! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s