Juhannus on täällä

Nyt on juhannus ja se tarkoittaa mökkeilyä, tai ainakin meillä se tarkoittaa. Tultiin eilen ensimmäiselle mökille ja kohta alkaa matka jo seuraavalle. Käymme vuorotellen molempien sukulaisten mökeillä, koska tänä vuonna tuli kutsuja niin sopivasti, joskin osaan kutsuimme itse itsemme. Aikaisemmin juhannus on minulla ollut railakasta menoa, mutta nykyään ei enää jaksa. Nyt parasta on muutama erikoisolut, sauna, uiminen, hyvä ruoka ja yhdessä oleminen. En jaksa enää juhlia railakkaasti, vaan mieluummin rauhallisesti. Olut maistuu aina, mutta musiikki ei saa olla liian kovalla ja seuran pitää olla keskustelukykyistä. Mitä vähemmän tanssimista, sen parempi. Kaikkea tätä pitäisi nyt olla luvassa, onneksi.  

Pääasia kuitenkin on että saamme viettää yhdessä aikaa sekä Tiinan että kaikkien läheistemme kanssa. Tulemme hyvin juttuun ja meillä on aina hauskaa porukassa. Se ei todellakaan ole itsestäänselvyys ja arvostan sitä suunnattomasti. Tiesin sen heti kun tapasimme, koska jo häissä olimme kuin yhtä suurta perhettä, vaikka emme vielä silloin toisiamme tunteneetkaan. Nyt tunnemme jo paremmin ja sama tunne on vain vahvistunut. Olemme perhettä ja olen ylpeä siitä. 

Nyt on aika valmistautua seuraaviin juhliin ja lopettaa kirjoittaminen. 

Hyvää juhannusta! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s