Uudet kuviot ja ajatukset

Aloitin tällä viikolla uudet työt ja nyt alan hiljalleen päästä sisään niihin. Pelkäsin jostain syystä todella paljon töiden aloitusta ja epäilin omaa osaamistani, vaikka ei pitäisi. Vaihdoin nyt täysin uudelle alalle ja se aiheutti normaalia enemmän epäilyksiä. Itse olen toitottanut että alalla ei ole väliä, koska liiketoiminta on kaikkialla samanlaista, mutta jostain syystä en silti itse siihen uskonut. Tällä hetkellä kuitenkin näyttää että olin oikeassa, eli voisi hiljalleen alkaa uskoa itseään. Samat asiat pyörivät kaikkialla, niillä on vain erilaiset nimet. Ihmiset ja luvut ovat samoja, laskuissa on samat tiedot ja asioita rakennetaan aina pienestä isompaan.

Uusia asioita tulee vastaan koko ajan ja niin pitääkin. Työ on vasta alussa ja kun muistan kysellä paljon ja tarttua asioihin, opin parhaiten. Ihmiset ovat mukavia, työympäristö on mukava ja asiat lähtivät sujumaan heti hyvin.

Nyt kun alkujännitys on jo osittain ohitettu, on aika nauttia. Kohta tiedän taas enemmän kaikesta ja tätä aikaa en enää saa takaisin. Nyt voin tutustua ihmisiin, olla oma itseni ja esitellä itseni sellaisena kuin olen. Teen asioita ja teen ne täysillä. Näyttämisen haluni on suuri, mutta tiedostan etten voi tehdä kaikkea heti. Minun ei tarvitse olla mikään yli-ihminen tai kyetä heti maailmanluokan suorituksiin. Ensimmäisten hetkien tehtävä on oppia lisää, päästä sisään yritykseen ja tehdä työni parhaalla mahdollisella tavalla. Odotan innolla jatkoa ja nautin tästä uuden työn honeymoonista niin kauan kuin se kestää.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s