Uudet haasteet odottavat ottajaansa

Nyt on erikoisen hyviä uutisia tälle viikolle! 

Ensi viikolla aloitan työt ja odotan sitä innolla. En malttaisi pysähtyä kirjoittamaan, vaikka tiedän että niin pitäisi tehdä. Tämä auttaa minua rauhoittumaan ja tämä auttaa minua jäsentelemään ajatuksiani. Kuitenkin pääni sisällä olen jo ensi viikossa ja puhkun myös intoa. Puhkun intoa ja näytönhalua samaan aikaan. 

En pysty kirjoittamaan nyt, en jostain syystä vain saa ajatustani paikoilleen. Pyrin löytämään itselleni hetkiä kirjoittaa ja löydän varmasti myös uutta kirjoitettavaa kunhan pääsen asettumaan työntekijän rooliini. Kerron sitten enemmän uudesta työstä ja minkälaista se on. Nyt en vielä tiedä tarpeeksi ja pelkästään se jännittää liikaa. Tuntuu että työ jännittää ja tuntuu että siitä kirjoittaminen jännittää. Miksi? En tiedä. Kun löydän tälle selityksen, kerron lisää. Paljon asioita on avoinna ja päässäni on paljon tunteita, ajatuksia ja huomioita joita en vielä osaa laittaa tekstiksi. 

Ensi viikolla kerron lisää, heti kun asiat selkenevät. Nyt tuntuu että kaikki on vielä hyvin sekavaa ja pääni pyörii liian kovilla kierroksilla. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s