Erityisen miellyttämishaluinen yksilö

Muutan omaa ajatusmaailmaani jatkuvasti. Omien asioiden tekeminen ja omien toiveiden kertominen on asia joka minussa kaipaa muutosta. Minua helpottaa että en ole tässä yksin, mutta itse itsessäni sen muutoksen täytyy silti tapahtua. Olen huomannut että minun haasteeni tässä aiheessa johtuvat halustani miellyttää muita. Aiemmissa parisuhteissa olen pyrkinyt mukautumaan toisen haluihin ja toiveisiin. Pyrkinyt olemaan sellainen kun on haluttu. Kun olemme sitten huomanneet että olenkin erilainen, on se aina johtanut eroon. Tämä eroamisen pelon olen havainnut olevan avainasemassa tässä haasteessani.

En luota että minut hyväksytään sellaisena kuin olen. Se on kuitenkin asia jonka tiedän ajan myötä pystyväni muuttaa, tulen ymmärtämään että minut nimenomaan halutaan sellaisena kuin olen. Minun on pakko se ymmärtää, muuten en voi olla oma itseni. En voi kertoa mitä haluan ja miten sen haluan. En ole yksin nyt, enkä ole yksin myöhemmminkään. Voin silti jättää piereskelemättä sohvalla toisen seurassa, sen teen muutenkin mieluiten yksin. Vain itse voi arvostaa omia pierujaan, muut eivät sitä tule ikinä tekemään. Tiedän että jos en tee mitä haluan tai sano mitä haluan, huomaan vuosien päästä haluavani jotain muuta. Jos en kerro kuka olen ja mitä haluan, ei minua voi ikinä tuntea. Silloin voi vain tuntea sen osan jonka haluan jakaa. Haluan jakaa itseni kokonaan ja haluan nauttia yhteisestä elämästä.

Haluan että minut yllätetään jollain josta todella pidän, en jollain jota teen vain toisen vuoksi. Haluan tuntea toisen kokonaan, tutustua häneen joka päivä uudestaan ja antaa myös itseni toiselle tutustumiseen. Luotan että hän pysyy rinnallani ja hyväksyy minut kuten minä hyväksyn hänet. Oman ajatusmaailman muuttaminen ei kuitenkaan tapahdu hetkessä. Eikä se ei tule itsestään.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s