Hätäinen kirjoittaja

Haluan päästä kirjoittamaan täydessä yksinäisyydessä. Käydä läpi ajatuksia ilman häiriöitä, ilman yhteyttä ulkomaailmaan. Pelkään kuitenkin yksinäisyyttä ja pelkäisin olla yksin. Ahdistuisinko liikaa, tulisiko liian kova ikävä ihmisiä? Jos lähtisin kirjoittamaan muualle, kuinka paljon pitäisi saada aikaan? Kuinka paljon on hyväksyttävä määrä tekstiä kahdelle yksinäiselle päivälle? Voinko antaa itselleni anteeksi jos tekstiä ei sitten synnykään? Nämä ovat kysymyksiä jotka pyörivät mielessäni. Miksi en hyväksy itseäni ja vaadin niin paljon? Vaadin eniten itseltäni, kukaan muu ei sitä tee.

Haluan tehdä paljon ja olla silti vaatimatta itseltäni liikaa. En kuitenkaan onnistu tässä, koska ajattelen koko ajan että minun pitää olla jo valmis. Kirjan pitää olla jo valmis, koska olen sitä jo yli viikon kirjoittanut. Blogilla pitää olla lukijoita, koska siellä on paljon materiaalia. Aivan naurettavaa. Nautin kirjoittamisesta ja tunnistan että ajan myötä kehityn siinä. Silti asetan paineita ja haluan olla jo valmis. Osata jo kirjoittaa, osata rakentaa tarinoita. Haluan että kirjastani tulee menestys ja haluan että se on merkityksellinen myös muille kuin minulle. Todennäköisyys tälle on kuitenkin pieni ja tunnistan sen. Sana sanalta silti kehityn, siihen uskon. En vain kehity tarpeeksi nopeasti.

Olen kärsimätön ja haluan kaiken nyt heti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s