Minua kiinnostaa kaikki

Minulla on jatkuvasti kaikenlaisia projekteja päällä, joihin löydän hyvin vaihtelevasti aikaa. Tämä blogi on yksi, joka on nyt jäänyt auttamatta taka-alalle. Samaan aikaan etsin kuitenkin jatkuvasti uusia tuulia ja ehkä myös jollain tavalla omaa paikkaani maailmassa. Muutamia asioita voisin nyt tähän avata ja joista olen innoissani. Olen jo aloittanut kirjan kirjoittamisen ja sen valmiiksi saaminen on iso prioriteetti itselleni. Harmikseni elämässä on paljon muutakin mistä pidän ja nyt en ole kerinnyt tähän kirjaan pitkään aikaan panostamaan. Aikaisemmassa blogissa lupasin laittaa itselleni kalenteriin aikaa sille, mutta en niin kuitenkaan tehnyt…. enkä enää lupaa sitä tehdä, koska se ei näemmä oikein onnistu. Uskon että aikaa sille löytyy heti kun inspiraatio iskee tai kun saan selkeyttä ajatuksiini.

Samaan aikaan tässä hetkessä, vaikka töissä onkin kiirettä, haaveilen opettamisesta. Olisi upeaa päästä ammattikorkeaan pitämään kurssia ja kokeilemaan olisiko se minun juttuni. Uskon itseeni tässä ja pitäisin varmasti opettamisesta. Haluaisin jatkuvasti elämässä jakaa oppejani, mutta koska sitä ei pyydetä, en niin tee. Ehkä sen takia olen enemmän kuin mielelläni äänessä aina haastatteluissa, koska uskon että joku jossain saa siitä itselleen hyötyä. En kuitenkaan usko olevani aina oikeassa tai että muut olisivat jotenkin huonompia, en todellakaan. Olisin vain itse voinut mielelläni jättää muutamat kantapään kautta opitut asiat väliin, mikäli minulle olisi tarjottu tietoa.

Tällä hetkellä tietenkin mietityttää opettamisen/koulutuksen aihe. Mitä sellaista osaan, jolle muillakin olisi tarvetta?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s