Nopeat kuulumiset

Mitä minulle kuuluu? Erittäin hyvää kiitos. Istun kahvilassa kirjoittamassa tätä tekstiä ja seuraavaksi on edessä tapaaminen jossa allekirjoitan työsopimuksen. Uudet tulee puhaltavat datan maailmaan ja eritoten sen rikastamisen pariin. Olen äärimmäisen innoissani tästä mahdollisuudesta ja kaikesta uudesta opista mitä se minulle tarjoaa. Samaan aikaan jatkan toki blogi-projektiani ja myös muita kirjoitusprojektejani.

Olen kaivannut uutta ympäristöä ja motivaatiota. Vaikka projekteja on koko ajan paljon käsillä, alkaa ajatukset neljän seinän sisällä jo tukahtua ja uskon että uusi ympäristö tarjoaa paljon uutta ajatusta myös kirjoittamisen maailmaan. Katsotaan kuinka hyvin vain ehdin siihen tarttumaan…

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s