Kuka minä olen — Osa 1 — Pehmeys

Olen miettinyt paljon miten esittelen itseni. Kuka minä olen ja mitkä asiat ovat minulle tärkeitä? Voinko sanoa että minulle ovat tärkeitä pehmeät arvot ja se että kotona on hyvä olla, vai täytyykö kertoa mitä teen tai en tee työkseni ja esitellä urasuunnitelma? En vielä ole tullut lopputulokseen siitä, mutta onneksi tiedän ainakin mitä tahdon ja suurinpiirtein kuka olen.

Minä olen aina ollut hyvä heittäytymään tilanteisiin, ottamaan riskejä sekä olemaan oma ihana itseni. Kun kerron ihmisille että uskon läpinäkyvyyteen ja avoimuuteen, ei kenelläkään pitäisi olla siitä epäilystä. Olen avannut itseni ja elämäni julkisuuteen, en peitellen, vaan avoimesti niin hyvässä kuin pahassa. Tämä matka on opettanut paljon ja en enää pelkää olla oma itseni. Pääosin se varmasti johtuu hyvästä palautteesta, mutta ehkä olen myös itse kasvanut.

20161210_105723

Tältä näytän heti herätessäni aamupalapöydässä. Väsynyt ja tokkurainen, mutta pilke silmäkulmassa. Rauhallinen herätys, aamupala, hesari, kahvi ja hyvä seura onkin paras aamun aloitus. Kun herää tarpeeksi aikaisin, on tämä kaikki mahdollista saavuttaa joka päivä!

Kun olen herännyt, olen usein aika pikkutarkka pukeutumisestani ja haluan myös erottua joukosta. Katsokaa vaikka tyylikästä hääasua ja onnellista hymyä. Mikään tästä ei tullut sattumalta, vaan oli monen kuukauden suunnittelun, ostosten ja vielä viime hetken kaappien kaivelun tulos.

20170527_183322.jpg

Ja kyllä, vaimoni on korkkareissaan minua pidempi…

Kaiken tämän lisäksi olen myös paljon muutakin. Yllättävän hyvä kokki tai ainakin apukokki, innokas kirjojen kuluttaja, satunnainen kirjailija ja tällä hetkellä toiselle maratonille tähtäävä lenkkeilijä.

Olkoon tämä ensimmäinen osa esittelysarjassani. Seuraavat ovat enemmän ammatillisesti suuntautuneita, mutta palaamme varmasti harrastuksiin myöhemminkin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s