Kuka minä olen — Alku

Olen jo yli kuukauden ajan yrittänyt kirjoittaa esittelyä itsestäni ja sitten lyhentää sitä semmoisen kokoiseksi että joku jaksaisi sen lukea. Olen kuitenkin niin monimuotoinen ja varmaan heikko kirjoittaja etten tähän ole vielä pystynyt.

Teen siis ennemminkin sarjan kirjoituksia, joita julkaisen kun tulee sopiva aika tai uutta kerrottavaa. Jokainen voi siis lukea yhden lyhyen tekstin tai jatkaa lukemista kiinnostuksen lisääntyessä. Tätä me siis kutsumme — Kaikki voittaa — formaatiksi!

Antoisia lukuhetkiä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s