Juoksuohjelma osa 2

Juokseminen on viime aikoina ollut aivan liian satunnaista. Olen yrittänyt pysyä ohjelman mukana, mutta tiukka aikataulu muiden harrastusten parissa on hankaloittanut täysillä juoksemista. Tiistaisin on ollut sählytreenit ja talviliigan pelitkin ovat vielä olleet osittain päällä. Kokonaisuutena juoksukunto on kuitenkin hyvä, koska pystyin juoksemaan ilman haasteita 12km lenkin ja joka oli myös ajallisesti pitkä.

Screen Shot 2017-05-24 at 9.17.41

Tavoitteena näillä viikonlopun pidemmillä matkoilla on totuttaa kroppa pitkäkestoiseen rasitukseen, eikä niissä ole vauhdilla mitään väliä. Tänään on sitten nopea lenkki, jossa nostetaan vauhtikestävyyttä taas askeleen verran. Tämä viikko on muutenkin hieman haastava, koska lauantaina on juhlat ja sunnuntain lenkki jää väliin. Täytyy ottaa se sitten ensi viikolla kiinni, tai juosta koko viikon lenkit seuraavan kolmen päivän aikana. Se saattaa kuitenkin olla liian raskasta….

Juoksukunto tuntuu kokonaisuutena kuitenkin erittäin hyvältä ja en malta enää odottaa seuraavaa lenkkiä. Juoksuun tottuu aika nopeasti ja alkukuun tylsältä tuntuva löntystely on jo vaihtunut innostuneeseen maisemien ihmettelyyn. Palataan taas muutaman viikon päästä ja katsotaan miltä sitten tuntuu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s