Juontokeikka pikadeittejä vetämässä

Nyt se on takana! Ensimmäinen juontokeikka, tällä kertaa pikadeittien vetäjänä. Olimme Tiinan kanssa viime perjantaina vetämässä/ohjaamassa pikadeittejä “Heila ennen Helluntaita” tapahtumassa Vantaan Kaupunginmuseolla. Kyseessä oli maksuton tapahtuma, osana Vantaan Kaupunginmuseossa järjestettävää  “Tunteiden Kiitotiellä” näyttelyä.

Oli aivan mahtavaa saada kutsu tilaisuuteen ja saada tämä kokemus. Emme olleet kumpikaan ennen olleet juontamassa mitään, emmekä edes osallistuneet pikadeitteihin, joten tarjolla oli todellista “out-of-the-box” ajattelua. Lehtijuttuja ja haastatteluja on toki pitkin mennyttä vuotta ollut jo paljon, kuten myös näkyvyyttä ja härdelliä ympärillä, mutta nyt siis tuli ensimmäistä kertaa kutsu juontamaan jotain. Onneksi kuitenkin tapahtumassa riitti että oli oma itsensä ja mitään valmista käsikirjoitustakaan ei tarvittu.

Koko tapahtuma oli upea ja saimmekin hyvää palautetta sen tiimoilta. Päädyimme toteuttamaan deitit ryhmissä ja ohjaamaan keskustelua arvojen pohjalta. Arvot valikoituivat oman kokemuksen myötä, sillä uskon että kun ne kohtaavat, on yhteiselämä helpompaa jatkossa. Saimme todella hyvää keskustelua aikaan ja osallistuimme innostuneina myös itse joukkoon. Paras palaute oli deittien loputtua jatkunut innokas keskustelu porukan kesken. Tässä tuli myös suoraan huomattua että vanhalla kokemuksella ei aina ole suurta painoarvoa ja uusi näkökulma asioihin tuo hyvää tulosta. Kuuleman mukaan uusi tapahtuma on jo suunnitteilla ja en malta odottaa sitä. Hip hei ja uudet tuulet!

Tämmöisien viikonloppujen jälkeen paluu arkeen tuntuu aina hienommalta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s