Juoksuohjelma

Kuten aiemmin kerroin, on suunnitelma lähteä maratonille vuonna 2018. Olen aiemmin tehnyt juoksu-ohjelmat Asicsin verkkosivuilla ja muiden harrastusten mukaan hieman vain muutellut päiviä. Nyt tein ohjelman samassa paikassa ja ihan kiitettävästi siinä tuntuisi heti alkuun olevan kilometrejä, onneksi kuitenkin vauhti ei päätä huimaa.

Screen Shot 2017-05-02 at 14.34.06.png

Nyt on ollut sen verran pidempään taukoa juoksemisesta, että luulen tämän viikkotahdin tuntuvan jaloissa. Yllä on siis koko toukokuun juoksut kuvassa ja ohjelma tähtää maratonkunnon 24.9.2017 päivälle. En silloin kuitenkaan juokse maratonia, mutta siinä vaiheessa sen pitäisi jo kuitenkin olla mahdollista.

Palaan myöhemmin tulosten ja tunnelmien kanssa ensimmäisiltä juoksuiltani, tänään kuitenkin vielä lepäillään sählypelien parissa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s